juni 20, 2023 Admin

Professionel hjælp og støtte til børn og unge

Er der et barn/en ung i din familie, som har problemer og som derfor har behov for ekstra hjælp og støtte for at komme på rette spor? Her kan kommunen henvise familier til vores kompetente medarbejdere, der kan yde rådgivning, behandling og praktisk og pædagogisk støtte. Vi hjælper blandt andet med at indgå i dialog med kommuner, skoler og andre institutioner, som ellers kan virke frustrerende for både barnet/den unge såvel som familien.

Her kan vi sammen tilrettelægge en meningsgivende indsats med henblik på uddannelse, fritidsaktiviteter og arbejde. Hvad end fokusområdet er, vil personlig udfoldelse, udvikling og sundhed altid være i centrum af alle slags indsatser, som vi koordinerer. Formålet er at skabe de bedste forudsætninger for barnet/den unge, så de på bedst mulig vis kan træde ind i voksenlivet på lige fod med deres jævnaldrende. Kontakt os i dag – så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe barnet/den unge eller læs mere om vores ydelser her.

Anden hjælp, der har til formål at yde rådgivning, behandling og praktisk og pædagogisk støtte

Vi etablerer særligt tilrettelagte indsatser for børn og unge, der ikke får gavn af gængse foranstaltninger/tilbud. Vi har stor fleksibilitet i opgaveløsningen, hvor det er muligt at tilrettelægge hjælpen med udgangspunkt i behov og med afsæt i familiens egne problemløsningsevner, ressourcer og kompetencer.